Bobbin-To-Cone Miscreant

Snap! Crackle! Valentia!

Vill ha ofta

Något som jag önskar att jag ficka varje dag var massage. Det är så otroligt skönt och något som jag verkligen njuter av att få. Men det är inte så för alla, min mamma till exempel tycker inte alls det är så skönt och tycker mer att det är obehagligt att någon annan tar på henne. Men det gör inte jag , att få en massage är väldigt skönt och det är så avkopplande tycker jag.
Ja det är något som min man och jag brukar ta när vi är på hotell eller så. Då brukar vi lyxa till det med att ta en dubbel massage.

Många bra ställen

Ja det finns verkligen många bra ställen som har massage i Stockholm, och det är ju väldigt tacksamt att det är så. Det är underbart att kunna åka och ta en massage och komma tillbaka helt lugn och skön.
Det är en bra present att ge bort tycker jag. Men då såklart till någon som tycker om det och som uppskattar det.
Så det är mitt tips till er som är ute efter en present till en kär vän eller familjemedlem. Passa på att skämma bort dom lite och ge dom en härlig massage som gör att dom får känna sig lite ompysslade och omtyckta.

Ja speciellt bra till någon som man vet har gått igenom mycket stress på sistone och som verkligen förtjänar att få ta hand om sig själv en stund. För det behöver ju alla så är det, men det kan vara bra att ge bort en sån present så att dom verkligen känner det. Det gör att man mår bra i sinnet också och det är ju verkligen härligt att man får en sån kombo.
Ja man gör väl i att ta hand om sin själv och sina vänner så ge bort en present.